طرح توجیهی تولید نمک خوراکی طعم دار و یددار سال 1402 (word+pdf)

جهت تهیه طرح توجیهی تولید نمک خوراکی طعم دار و یددار سال 1402 با برآورد هزینه و درآمد و سود و با گزارش کامفار با ما تماس بگیرید . ضمنا جهت مطالعه در باره صفر تا صد تولید نمک خوراکی طعم دار و یددار و دانلود طرح تیپ تولید نمک خوراکی طعم دار و یددار روی لینک آخر صفحه کلیک نمایید.


در طرح توجیهی تولید نمک خوراکی طعم دار و یددار چه می خوانیم ؟


در طرح توجیهی تولید نمک خوراکی طعم دار و یددار توضیحات کامل درباره این محصول ارائه شده است ، دراین بخش توضیحات مختصری درباره نمک خوراکی طعم دار و یددار ارائه می شود . نمک خوراکی سه نوع دارد که عبارتند از : نمک آشپزخانه ، نمک صنایع غذایی و نمک سفره . از کاربرد های نمک می توان استفاده از آن در صنایع غذایی ، تولید سرم ، پرکننده های قرص ها ، حمام نمک و تهیه آنزیم ها اشاره کرد . یکی دیگر انواع نمک ، نمک ید دار می باشد .

 ید موجود در نمک باعث جلوگیری از بروز بیماری هایی مانند بیماری گواتر می شود . نمک علاوه بر طعم دهی برای جلوگیری از فساد مواد غذایی به آن ها اضافه می شود . نمک خوراکی طعم دار دارای کد آیسیک 15492510 است . همچنین شماره تعرفه گمرگی مربوط به انواع نمک 01/25 می باشد .

 طبق بررسی های انجام شده ، محدودیت خاصی برای واردات نمک خوراکی طعم دار و یددار وجود ندارد . نمک خوراکی طعم دار و یددار باید دارای نوعی بسته بندی باشد که رطوبت به داخل بسته بندی نفوذ نکند همچنین وزن هر بسته نباید بیش از 40 گرم باشد . اطلاعات کامل تر درباره نمک خوراکی طعم دار و نمک یددار ، در طرح توجیهی تولید نمک خوراکی طعم دار و یددار موجود می باشد .


میزان تولید نمک های خوراکی خوراکی طعم دار و یددار و معدنی و روند آن در ایران :


میزان تولید نمک آبی در ایران حدود 625673  تن  و تولید نمک سنگی 1061431 تن در سال است. کل نمک تولیدی در سالهای مختلف در ایران متفاوت می‌باشد. درسال 1374، کل نمک تولیدی حدود 721110 تن بود. این میزان در سال 1377 به میزان قابل توجهی افزایش داشت (حدود 1500000 تن) و در سال 1378 نسبت به سال قبل سیر نزولی داشته است. در سال 1378 کل نمک تولید شده حدود 1263397 تن بوده است.

بیشترین مقدار تولید نمک آبی در کشور مربوط به استان خوزستان و کمترین آن مربوط به استان بوشهر می‌باشد. همچنین بیشترین مقدار تولید نمک سنگی در ایران مربوط به استان سمنان می‌باشد.

تولید نمک در ایران در این دوره (1997-2003) با نرخ رشد 09/32 % از 1180000 تن در سال 1997 به 1560000 تن در سال 2000 و 2022899 تن در سال 2003 افزایش یافته است

ایران در سال 2000 تا 2003 از نظر میزان تولید نمک مقام 19 جهان (97/0% تولید جهان) را به خود اختصاص داده است .


مواد اولیه اشاره شده در طرح توجیهی نمک خوراکی طعم دار و یددار در ذیل آمده است :


  • سنگ نمک
  • مواد شیمیایی افزودنی
  • ید پتاسیم
  • هیدروکسید سدیم
  • کربنات سدیم
  • فروسیانید سدیم
  • کیسه پلی اتیلنی ( سنگین )
  • نوار پلی اتیلنی

ماشین آلات اشاره شده در طرح توجیهی نمک خوراکی طعم دار و یددار در ذیل آمده است :


  • دیگ بخار
  • سختی گیر
  • برج خنک کننده
  • مخزن انحلال
  • مخزن ته نشینی
  • مخزن نگهداری محلول
  • خشک کن
  • کوره هوای گرم
  • سنگ شکن
  • مخزن ذخیره نمک بعد از سنگ شکن
  • بالابر قاشکی
  • اسکرو جهت انتقال مواد
  • تبخیر کننده
  • مخزن ترکیب افزودنی ها
  • مخزن تزریق ید
  • سانتریفوژ
  • مخزن ذخیره نمک کریستال شده
  • بالابر قاشکی نمک
  • اسکرو جهت انتقال مواد
  • دستگاه بسته بندی با متعلقات مربوطه
  • مخزن پساب
  • پمپ سیرکولاسیون محلول برای تبخیرکننده
  • پمپ های انتقال
  • فیلتر پوشالگیر
  • کندانسور با متعقات مربوطه
  • کمپرسور باد
  • پلت فرم ( سازه ها فلزی )
  • استخر آب
  • پمپ های چدنی و آهنی
  • تجهیزات آزمایشگاه

نیروی انسانی لازم به منظور اجرای این پروژه شامل موارد زیر است :

  • مدیر
  • مهندس
  • تکنسین
  • سرپرست آزمایشگاه
  • کارگر ماهر
  • کارگر ساده
  • تکنسین فنی
  • کارمند اداری و مالی
  • انباردار مواد اولیه و محصول
  • خدمات
  • راننده
  • نگهبان و سرایدار

ساختمان ها و محوطه سازی مورد نیاز که در طرح توجیهی نمک خوراکی طعم دار و یددار دیده شده به شرح زیر است :

  • خاکبرداری و تسطیح
  • خیابان کشی و پارکینگ
  • فضای سبز
  • دیوار کشی
  • درب ورودی
  • چراغ های محوطه
  • سالن تولید مسقف
  • انبارهای مسقف
  • آزمایشگاه
  • تاسیسات و تعمیرگاه
  • ساختمان های اداری
  • ساختمان های رفاهی و سرایداری و ...
  • سالن تولید غیر مسقف
  • انبارهای غیر مسقف

دانلود فایل آرشیوی طرح توجیهی تولید نمک خوراکی طعم دار و یددار