طرح توجیهی احداث واحد تولید کنسرو قارچ سال 1402 (word+pdf)

جهت تهیه طرح توجیهی احداث واحد تولید کنسرو قارچ سال 1402 با برآورد هزینه و درآمد و سود و با گزارش کامفار با ما تماس بگیرید . ضمنا جهت مطالعه در باره صفر تا صد احداث واحد تولید کنسرو قارچ و دانلود طرح تیپ احداث واحد تولید کنسرو قارچ روی لینک آخر صفحه کلیک نمایید.


در طرح توجیهی احداث واحد تولید کنسرو قارچ چه می خوانیم ؟


در این بخش به معرفی طرح توجیهی احداث واحد تولید کنسرو قارچ خواهیم پرداخت . کنسرو قارچ محصولی می باشد که با استفاده از قارچ ، آب ، نمک و مواد فرعی تولید می شود . کنسرو قارچ به صورت غذای آماده و یا مواد اولیه در تولید غذاها استفاده می شود .

با توجه به این که کنسرو قارچ محصولی بهداشتی بوده و قارچ آماده مصرف می باشد و نیازی به پخت ندارد ، محصولی به عنوان جایگزین کامل آن وجود ندارد . استاندارد های شماره 2821 و 1627 مرتبط با محصول مورد بررسی در طرح توجیهی احداث واحد تولید کنسرو قارچ می باشند .

غلظت نمک مورد استفاده در کنسرو قارچ 2% می باشد و PH آن با اسید های آلی تا 2/5 تنظیم کرده و قبل از استفاده ، جوشانده و از صافی عبور می دهند . هر قوطی کنسرو قارچ دارای 12 سانتی متر ارتفاع و 8 سانتی متر قطر می باشد .

برای واردات محصول مورد بررسی در طرح توجیهی احداث واحد تولید کنسرو قارچ ، از شماره تعرفه 2003 با حقوق ورودی 45 درصد استفاده می شود . اگر هر خانواده ایرانی به طور متوسط در هر سال یک قوطی کنسرو قارچ خریداری نماید ، با توجه به آمار های موجود احداث یک کارخانه تولید کنسرو قارچ دارای توجیه اقتصادی می باشد .

با اجرای طرح توجیهی احداث واحد تولید کنسرو قارچ امکان صادرات این محصول و ارز آوری به کشور نیز فراهم می شود . لازم به ذکر است که در واحد تولیدی هنگامی که مراحل تولید کنسرو قارچ تمام می شود ، به مدت 10 تا 15 روز کنسرو ها را درمکانی قرنطینه می کنند . اگر نشتی و یا میکروبی در کنسرو ها وجود داشته باشد در طول این مدت مشخص شده و قوطی هایی که مشکل دارند از بین برده می شوند و برای رفع مشکل اقدامات لازم را انجام می دهند .


فرایند تولید که در طرح توجیهی احداث واحد تولید کنسرو قارچ توضیحات کامل آن آمده است شامل مراحل زیر است :


  • دریافت قارچ از سردخانه
  • شستشوی قارچ ها
  • درجه بندی
  • بلانچینگ
  • پرکردن قارچ درون قوطی
  • پرکردن آب نمک
  • اگزاست و درجه بندی
  • اتوکلاو
  • خنک کردن قوطی
  • برچسب زنی
  • قرنطینه
  • بسته بندی در کارتن

مواد اولیه اشاره شده در طرح توجیهی احداث واحد تولید کنسرو قارچ در ذیل آمده است :


  • قارچ دگمه ای : از نوع آگاریکوس ( دکمه ای )
  • نمک
  • قوطی : با حجم 500 گرم
  • برچسب
  • نایلون شرینگ
  • مقوا : به ابعاد 35 * 50 سانتیمتر

ماشین آلات اشاره شده در طرح توجیهی احداث واحد تولید کنسرو قارچ در ذیل آمده است :

  • وان شستشو
  • تونل بلانچینگ
  • پرکن قارچ
  • پرکن آب نمک
  • دربند اتوماتیک
  • اتوکلاو
  • برچسب زن
  • نوار نقاله 8 متری
  • نوار نقاله 6 متری
  • نوار نقاله 3 متری
  • حوضچه آب سرد

تاسیساتی که برای پیاده سازی و اجرای طرح توجیهی احداث واحد تولید کنسرو قارچ مورد نیاز است ، عبارتند از : 

  • تاسیسات برق
  • تاسیسات آب
  • تاسیسات سوخت
  • تاسیسات گرمایش
  • سایر تاسیسات
  • تعمیرگاه

دانلود فایل آرشیوی طرح توجیهی احداث واحد تولید کنسرو قارچ