طرح توجیهی تولید نشاسته از ذرت بر پایه بیوتکنولوژی سال 1402 (word+pdf)

جهت تهیه طرح توجیهی تولید نشاسته از ذرت بر پایه بیوتکنولوژی سال 1402 با برآورد هزینه و درآمد و سود و با گزارش کامفار با ما تماس بگیرید . ضمنا جهت مطالعه در باره صفر تا صد تولید نشاسته از ذرت بر پایه بیوتکنولوژی و دانلود طرح تیپ تولید نشاسته از ذرت بر پایه بیوتکنولوژی روی لینک آخر صفحه کلیک نمایید.


در طرح توجیهی تولید نشاسته از ذرت بر پایه بیوتکنولوژی چه می خوانیم ؟


نشاسته به عنوان ماده اوليه در بسياري از شاخه هاي صنايع غذايي استفاده مي شود كه براي هر شاخه، نشاسته مخصوص آن استفاده میشود. در توليد دكستروز، دكسترين، گلوكز مايع و ساير انواع سيروپ، ماده اوليه اصلي، نشاسته است.

در بسياري ديگر از صنايع، به خاطر نقشي كه نشاسته در بهبود ويژگي هاي فيزيكي، بالا بردن ثبات سيستم هاي كلوييدي و اثر غلظت دهندگي دارد از نشاسته استفاده مي شود.

در پودرهاي نانوايي و مواد بهبود دهنده پخت، از نشاسته به عنوان پركننده يا filler و جلوگيري از واكنش هاي شيميايي بين بيكربنات و اسيد پيش از ساختن خمير استفاده میشود.

در سس ها براي حفظ امولسيون روغن و سركه و جلوگيري از دو فاز شدن سيستم از نشاسته استفاده میشود. در بيسكويت و كراكر نیز براي بهبود بافت و تردي فراورده و كنترل PH از نشاسته استفاده میشود.

در صنايع پخت پيش از قالب گيري و براي جلوگيري از چسبيدن خمير به قالب از نشاسته استفاده میشود همچنین در توليد انواع سوپ به عنون غلظت دهنده و در صنايع كنسروسازي، صنايع گوشت، صنايع غذاهاي منجمد، بيسكويت سازي، كيك سازي و نيز كاكائو، بستني، آدامس، قهوه، شير كندانسه و خردل نیز از نشاسته استفاده مي شود.

همچنين قابل ذكر است كه از انواع نشاسته در فرمول داروهاي گوناگون استفاده مي شود.به علاوه از نشاسته هاي درجه دو يا انواع ويژه اي از نشاسته در توليد غذاي دام، نساجي، حفاري، چاه هاي نفت، چسب سازي، كاغذسازي و پودرهاي آرايشي صورت استفاده مي شود.

براي انتخاب بهترين و مناسب ترين نشاسته براي هر يك از مواد گفته شده در بالا، لازم است آزمون هاي مربوطه مانند : آزمون ميزان ناخالصي ها، مواد جامد محلول، اكي والان دكستروز، حلاليت اندازه گرانول ها، ميزان گرانول هاي ژلاتينه نشده، شفافيت، ثبات فيزيكي و شيميايي، طعم، رنگ، ويژگي هاي كريستالي، قدرت ژل، قابليت انتشار ذرات، باقي مانده 2SO، دانسيته، قابليت تخيمر، وزن مخصوص، فشار اسمزي ويسكوزيته، ساختمان ميكروسكوپي و بالاخره شناسايي الگوي قندي و ميزان مونو، دي و پلي ساكاريدها بر روي نشاسته مورد نظر انجام گيرد تا براساس آن بتوان نسبت به كاربرد آن تصميم گيري كرد.


تولید نشاسته از ذرت بر پایه بیوتکنولوژی !


در طرح توجیهی تولید نشاسته از ذرت بر پایه بیوتکنولوژی می خوانید که ، بیوتکنولوژی درواقع استفاده از سلول های زنده در تولید محصولات می باشد . استفاده از بیوتکنولوژی باعث بهبود خواص مواد غذایی نیز می شود . همچنین با استفاده از بیوتکنولوژی می توان مدت زمان نگهداری مواد غذایی خام را افزایش داد . مواد افزودنی که برای بهبود طعم مواد غذایی به غذا اضافه می شوند نیز به روش تخمیر تولید می شوند .

علاوه بر افزدونی ها برای تهیه شربت گلوکز ، شیرین کننده های رژیمی ، صمغ گزانتان و ... از روش بیو تکنولوژی استفاده می شود . از موادی که با استفاده از بیوتکنولوژی تولید می شوند می توان به سوسیس ، ماست ، سبزیجات ، زیتون ، ماست ، سس سویا و ... اشاره نمود . همچنین اخیراً با استفاده از روش های بیولوژیکی پساب های صنایع غذایی به مواد مفید تبدیل می شوند .

با توجه به اهمیت بیوتکنولوژی در دنیای امروزی وبسایت گسترش کارآفرینی طرح توجیهی تولید نشاسته از ذرت بر پایه بیوتکنولوژی را در دستور کار خود قرار داده است .


استانداردهای ملی صنعت تولید نشاسته!


استانداردهای ملی صنعت تولید نشاسته به قرار زیر میباشند :

  • نشاسته خوراکی (شماره استاندارد ملی : 381)
  • نشاسته - مشتقات، فرآورده های جانبی (شماره استاندارد ملی : 3691)
  • نشاسته و فرآورده های مشتق از آن - اندازه گیری کلرور (شماره استاندارد ملی : 4387)
  • نشاسته - فرآورده های آبکافتی - روش اندازه گیری آب (شماره استاندارد ملی : 4401)
  • نشاسته طبیعی یا اصلاح شده - اندازه گیری مقدار چربی (شماره استاندارد ملی : 4798)
  • نــشاسته خــوراکی آرد گنــدم و فــرآورده هــای آن - اندازه گیری دی اکس (شماره استاندارد ملی : 4729)
  • نشاسته خوراکی آرد گندم - اندازه گیری رطوبت به روش خشک در گرمخانه (شماره استاندارد ملی : 4797)
  • نشاسته خوراکی آرد گنـدم و فـرآورده هـای آن - میـزان فلزات سنگین اندازه (شماره استاندارد ملی : 4926)
  • نشاسته خوراکی آرد گندم - آیین کار بهداشتی تولید (شماره استاندارد ملی : 5257)
  • نشاسته خوراکی آرد گندم طبیعی - انـدازه گیـری مقـدار نشاسته به روش پلاری (شماره استاندارد ملی : 5341)
  • نشاسته - ویژگی ها، روش های آزمون میکروبیولوژی (شماره استاندارد ملی : 2843)
  • نشاسته تغییر شکل یافته - اندازه گیری میزان استیل (شماره استاندارد ملی : 7773)
  • نشاسته خوراكي از ذرت (شماره استاندارد ملی : 2381)
  • نشاسته و فرآورده هاي آن - اندازه گيري گلوكز و فروكتوز (شماره استاندارد ملی : 9486)

مواد اولیه اشاره شده در طرح توجیهی نشاسته از ذرت بر پایه بیوتکنولوژی در ذیل آمده است :


  • ذرت
  • گوگرد
  • لامینت
  • کارتن

ماشین آلات اشاره شده در طرح توجیهی نشاسته از ذرت بر پایه بیوتکنولوژی در ذیل آمده است :


  • هیدروسیکلون
  • آسیاب میله اي
  • شستشوي دوار
  • ساینده
  • کانوایر حلزونی
  • الک
  • فیلتر تحت خلاء
  • سپراتور
  • آسیاب چکشی
  • سنگ گیر
  • سانتریفوژ
  • خشک کن
  • دستگاه بسته بندي فلوپک
  • هموژنایزر
  • CIP

ساختمان ها و محوطه سازی مورد نیاز که در طرح توجیهی نشاسته از ذرت بر پایه بیوتکنولوژی دیده شده به شرح زیر است :

  • تسطیح و خاکبرداري و خاکریزي
  • دیوارکشی
  • خیابان کشی و پیاده رو سازي
  • فضاي سبز و روشنایی
  • انبارها
  • ساختمان استییپنگ و اسید سازي
  • سیلوها
  • ساختمان اداري ، رفاهی و نگهبانی
  • اتاق برق و بویلر و تعمیرات

تاسیساتی که برای پیاده سازی این پروژه مورد نیاز است ، عبارتند از :

  • انشعاب برق
  • انشعاب گاز
  • انشعاب آب
  • تاسیات برق
  • تاسیسات گاز
  • تاسیسات آب
  • دیگ بخار
  • سیستم تهویه سیلوها
  • دیگ فولادي آب گرم و مشعل و مبدل حرارتی و مخزن کوئلدار
  • وسائل سرمایش و گرمایش
  • سیستم اطفاء حریق هشدار دهنده و کپسول هاي سیار
  • سیستم تلفن و تجهیزات ارتباطی شبکه
  • سیستم فاضلاب و پمپ

دانلود فایل آرشیوی طرح توجیهی تولید نشاسته از ذرت بر پایه بیوتکنولوژی