طرح توجیهی سوهان پزی سال 1402 (word+pdf)
- نوشته شده توسط فاطمه محمد زاده
- دسته: طرحهای کسب و کار صنایع غذایی و دارویی
- بازدید: 827
جهت تهیه طرح توجیهی سوهان پزی سال 1402 با برآورد هزینه و درآمد و سود و با گزارش کامفار با ما تماس بگیرید . ضمنا جهت مطالعه در باره صفر تا صد سوهان پزی و دانلود طرح تیپ سوهان پزی روی لینک آخر صفحه کلیک نمایید.
در طرح توجیهی سوهان پزی چه می خوانیم ؟
همانگونه که در طرح توجیهی تولید سوهان ارائه شده است ، سوهان یک نوع شیرینی محلی است که از آرد ، شکر ، روغن و ... تهیه می شود . سوهان ها دارای اشکال و انواع مختلفی هستند که با توجه به ذائقه مشتریان تولید می شوند . به دلیل موادی که در تولید سوهان استفاده می شود ( زعفران ، آرد ، عسل و ... ) این محصول دارای مواد مغذی بسیاری می باشند .
سوهان دارای کد آیسیک 5431341 می باشد . شماره تعرفه گمرگی مرتبط با سوهان تحت عنوان " شیرینی ( همچنین شکلات سفید ) ، بدون کاکائو ، که در جای دیگری مذکور نباشد . " 00 / 90 / 1704 با حقوق ورودی 75 درصد می باشد . با توجه به نتیجه تحقیقات مشخص شده که برای واردات سوهان محدودیت خاصی وجود ندارد .
همچنین شماره استاندارد 2612 تحت عنوان " ویژگی های سوهان " برای محصول مورد نظر تعریف شده است . با توجه به علاقه زیاد افراد به سوهان و اهمیتی که صادرات سوهان دارد ، طرح توجیهی تولید سوهان در دستور کار وبسایت گسترش کارآفرینی قرار گرفته است .
فرایند تولید که در طرح توجیهی سوهان توضیحات کامل آن آمده است شامل مراحل زیر است :
- تهیه خمیر
- رساندن ( آبگیری و عمل آوری خمیر )
- شکل دهی
- خشک کردن و بسته بندی
مواد اولیه اشاره شده در طرح توجیهی سوهان در ذیل آمده است :
- آرد
- جوانه گندم
- شکر
- روغن
- تخم مرغ
- زعفران
- پسته
- بسته بندی
ماشین آلات اشاره شده در طرح توجیهی سوهان در ذیل آمده است :
- دستگاه همزن دیگ بخار
- دستگاه همزن پسایی دیگ آبگیری
- دیگ بار قسمت
- دیگ پسایی ( دیگ آبگیری )
- کاسه پسایی
- هستون
- غنچه گیر
- مشته
- کاردک
- سینی غنچه گیری
- قالب شکل دهی سوهان لقمه ای و منتقل کننده خمیر
ساختمان ها و محوطه سازی مورد نیاز که در طرح توجیهی سوهان دیده شده به شرح زیر است :
- فضای سبز
- خیابان کشی
- دیوارکشی
- تسطیح
- جدول کشی و کانال کشی
- سوله سالن تولید
- انبار محصول و مواد اولیه
- اداری – خدماتی
- نگهبانی
- موتورخانه