طرح توجیهی تولید غذای کودک سال 1402 (word+pdf)
- نوشته شده توسط فاطمه محمد زاده
- دسته: طرحهای کسب و کار صنایع غذایی و دارویی
- بازدید: 492
جهت تهیه طرح توجیهی تولید غذای کودک سال 1402 با برآورد هزینه و درآمد و سود و با گزارش کامفار با ما تماس بگیرید . ضمنا جهت مطالعه در باره صفر تا صد تولید غذای کودک و دانلود طرح تیپ تولید غذای کودک روی لینک آخر صفحه کلیک نمایید.
در طرح توجیهی تولید غذای کمکی کودک چه می خوانیم ؟
در این بخش ما قصد داریم محصول مورد بررسی در طرح توجیهی غذای کودک از شیر سویا را معرفی نماییم . همانطور که می دانید غذا کودک شامل تمام مواد غذایی و مکمل های غذایی مغذی می باشد ، که از دوران شیرخوارگی تا 2 سالگی به کودک داده می شود . در کشور ما مرسوم ترین غذای کودک که توسط خانواده ها استفاده می شود شیر می باشد .
غذای کودک محصولی است که اکثر خانواده ها در زمان های مختلف از آن استفاده می کنند ، حال تولید غذای کودک با کیفیت و مرغوب تاثیر به سزایی در سلامت آینده مردم کشور دارد . شیر سویا یک نوع از انواع جدید شیر می باشد که ، سرشاز از ویتامین های B و سایر ویتامین ها می باشد . برای تولید یک لیتر شیر سویا ، 80 گرم سویا لازم می باشد .
همانطور که در طرح توجیهی غذای کودک از شیر سویا ذکر شده است ، شیر سویا حاوی حاوی 92/5 گرم آب ، 4/3 گرم پروتئین ، 1/5 گرم چربی ، 2/2 گرم مواد نشاسته ای ، 20 میلی گرم کلسیم ، 48 میلی گرم فسفر ، 8 میلی گرم آهن ، 40 واحد ویتامین آ ، 8 میلی گرم ویتامین ب 1 ، 3 میلی گرم ویتامین ب 2 و 2 میلی گرم ویتامین ب 3 می باشد .
در اکثر کشور های فقیر مردم به جای گوشت از شیر سویا استفاده می کنند . در صورت تولید شیر سویا مرغوب به عنوان غذای کودک ، امکان رقابت در بازار های جهانی نیزوجود دارد . ایالات متحده آمریکا بزرگ ترین تولیدکننده شیر سویا می باشد .
استاندارد های مرتبط با محصول مورد بررسی در طرح توجیهی غذای کمکی کودک از شیر سویا عبارتند از :
- پودر شیر - محاسبه پروتئین سویا و نخود فرنگی به روش ( SDS-CE) : BS ISO 17129
- پودر شیر - محاسبه پروتئین سویا و نخود فرنگی به روش ( SDS-CE) : ISO 17129
- شیر و فرآورده های شیر - محاسبه پروتئین سویا و نخود فرنگی به روش ( SDS-CE) : ISO FDIS 17129
- شیر و فرآورده های شیر - محاسبه پروتئین سویا و نخود فرنگی به روش ( SDS-CE) : ISO 17129 FRENCH
کد های آیسیک مرتبط با محصول مورد بررسی در طرح توجیهی غذای کمکی کودک از شیر سویا عبارتند از :
- غذای کودک : 1549201
- شیرسویا : 15141312
فرایند تولید که در طرح توجیهی غذای کمکی کودک از شیر سویا توضیحات کامل آن آمده است شامل مراحل زیر است :
- انتخاب واریته
- پوست گیری
- خیساندن
- خردکردن
- تنظیم میزان آب
- پختن
- استخراج شیر سویا
- شستن تفاله شیر سویا
- فرمولاسیون
- غنی سازی
- همژنیزاسیون
- پاستوریزاسیون و استریلیزاسیون
- بسته بندی
مواد اولیه اشاره شده در طرح توجیهی تولید غذای کمکی کودک از شیر سویا در ذیل آمده است :
- لوبیای سویا
- سایر افزودنی ها ( شکر ، روغن ، امولسیفایر ، کلسیم و...)
- بسته بندی
ماشین آلات اشاره شده در طرح توجیهی غذای کمکی کودک از شیر سویا در ذیل آمده است :
- واحد آماده سازی مواد اولیه ( مخزن C-40086 ) - 4 عدد
- سیستم زنراتور ها – ا عدد
- واحد فرآوری شیر سویا – 1 عدد
- پمپ شیر – 1 عدد
- فن – 5 عدد ، میز پرس – 1 عدد
- سانترفیوژ – 1 عدد
- مخزن انعقاد – 1 عدد
- دستگاه پرس – 1 عدد
- تانک روغن – 1 عدد
- مخزن آماده سازی انعقاد – 1 عدد
- تانک جمع آوری اوکارا- 1 عدد
- تانک شستشوی پروتئین – 1 عدد
- ایرینگ – 1 عدد
ساختمان ها و محوطه سازی مورد نیاز که در طرح توجیهی غذای کودک از شیر سویا دیده شده به شرح زیر است :
- خاکبرداری ، خاکریزی و تسطیح
- پی ریزی دیوار و دیوار کشی به ارتفاع حدودی 5/2 متر
- خیابان کشی و آسفالت
- جدول بندی و پیاده روسازی
- فضای سبز
- پارکینگ مسقف
- روشنایی محوطه معمولا به ازای هر 15 متر طول
- درب ورودی
- ساختمان های تولید
- ساختمان انبارها
- ساختمان آزمایشگاه و ابزار آلات
- ساختمان اداری و رفاهی
- استخر آب
- نگهبانی
- پست برق ( در صورت اخذ انشعاب بالاتر از 240 کیلووات )