طرح توجیهی تولید ناگت مرغ و ماهی سال 1402 (word+pdf)

جهت تهیه طرح توجیهی تولید ناگت مرغ و ماهی سال 1402 با برآورد هزینه و درآمد و سود و با گزارش کامفار با ما تماس بگیرید . ضمنا جهت مطالعه درباره صفر تا صد تولید ناگت مرغ و ماهی و دانلود طرح تیپ تولید ناگت مرغ و ماهی روی لینک آخر صفحه کلیک نمایید.


در طرح توجیهی تولید ناگت مرغ و ماهی چه می خوانیم ؟


در طرح توجیهی تولید انواع ناگت از مرغ و ماهی می خوانید که ، برای تهیه ناگت ابتدا گوشت قسمت ران و سینه مرغ را شسته و چرخ می کنند و ادویه جات لازم را به آن اضافه می کنند . سپس مخلوط به دست امده قالب زده شده و سرخ می شود ، سپس محصول تولید شده منجمد شده و بسته بندی می شود . در کشور ما تولید انواع ناگت از مرغ و ماهی به عنوان یک صنعت تبدیلی دارای اهمیت اقتصادی چشمگیری می باشد .

 با توجه به سلیقه افراد برخی از آبزیان به دلیل تقاضای فراوان بسیار استفاده شده و به ذخایر آن ها فشار وارد می شود ، از طرفی برخی از آبزیان دارای بازار مناسبی نمی باشند . با اجرای این طرح توجیهی انواع ناگت از مرغ و ماهی ، می توان با توجه به سلیقه مشتریان فراورده های ماهی را ( که به صورت غذای اماده در منازل و در اکثر رستوران ها استفاده می شود ) تولید نمود .

 کد آیسیک 15111710 مرتبط با محصول مورد بررسی در طرح توجیهی انواع ناگت از مرغ و ماهی می باشد . برای واردات انواع ناگت از مرغ و ماهی محدودیت خاصی وجود ندارد . این محصولات باید مطابق استاندارد های ملی ایران بوده و فرایند تولید آن ها مورد تایید کارشناسان وزارت جهاد کشاورزی و بهداشت ایران باشد . استاندارد های شماره 605 ، 22970-3 ، 5661 ، 5751 ، 5625 و 692 مرتبط با انواع ناگت از مرغ و ماهی می باشند .

 شماره تعرفه های گمرکی مرتبط با محصول مورد بررسی در طرح توجیهی انواع ناگت از مرغ و ماهی عبارتند از :

  • گوشت و احشای خوراکی پرندگان خانگی پرندگان شماره 0105 ، تازه ، سرد کرده یا منجمد از مرغ و خروس خانگی : 0207
  • بریده نشده به صورت قطعات ، تازه یا سرد کرده : 02071100 ، با حقوق رودی 4 درصد
  • بریده نشده به صورت قطعات ، منجمد : 02071200   ، با حقوق ورودی 4 درصد
  • فیله ماهی و سایر سایر قسمت های گوشتی ( حتی قیمه شده ) تازه ، سرد کرده یا یخ زده : 0304
  • تازه یا سرد کرده ، شمشیر ماهی : 03041100 ، با حقوق ورودی 35 درصد
  • تازه یا سردکرده ، اره ماهی : 03041200 ، با حقوق ورودی 35 درصد
  • تازه یا سردکرده ، سایر : 03041900   ، با حقوق ورودی 35 درصد
  • منجمد ، شمشیر ماهی : 03042100 ، با حقوق ورودی 35 درصد
  • منجمد ، اره ماهی : 03042200   ، با حقوق ورودی 35 درصد
  • منجمد ، سایر : 03042900   ، با حقوق ورودی 35 درصد

کشور های انگلستان ، فرانسه ، آلمان ، برزیل ، بلژیک ، هلند ، هند و آمریکا از عمده تولیدکنندگان فراورده های مرغ و ماهی می باشند . همچنین کشور های آمریکا ، ایتالیا ، آلمان ، اسپانیا ، تایلند ، روسیه ، عراق و چین از عمده مصرف کنندگان فراورده های مرغ و ماهی هستند .


فرایند تولید که در طرح توجیهی انواع ناگت از مرغ و ماهی توضیحات کامل آن آمده است شامل مراحل زیر است :


  • تحویل گوشت و آماده سازی
  • آماده سازی مواد اولیه غیرگوشتی و توزین
  • چرخ کردن گوشت
  • اختلاط
  • قالب زنی
  • آرد زنی اولیه
  • لعاب زنی
  • آرد زنی نهایی
  • سرخ کردن
  • دستگاه منجمد کننده سریع
  • بسته بندی
  • انتقال به سرد خانه نگهداری

مواد اولیه اشاره شده در طرح توجیهی انواع ناگت از مرغ و ماهی در ذیل آمده است :


  • مرغ
  • ماهی
  • نمک
  • روغن
  • ادویه
  • بسته بندی

ماشین آلات اشاره شده در طرح توجیهی انواع ناگت از مرغ و ماهی در ذیل آمده است :

  • تجهیزات آماده سازی مواد اولیه گوشتی
  • تجهیزات آماده سازی مواد اولیه غیر گوشتی و توزین
  • چرخ گوشت
  • مخلوط کن
  • قالب زن
  • آرد زن
  • لعاب زن
  • سرخ کن
  • دستگاه منجمد کننده سریع
  • بسته بندی

هزینه های ثابت ( سرمایه ثابت ) مورد نیاز به منظور اجرای پروژه که در طرح توجیهی انواع ناگت از مرغ و ماهی آمده است ، شامل موارد زیر است :

  • زمین
  • ساختمان سازی
  • تاسیسات
  • لوازم و تجهیزات اداری و خدماتی
  • ماشین آلات تولیدی
  • حق انشعاب
  • هزینه های قبل از بهره برداری
  • هزینه های  پیش بینی نشده ( 5 درصد )

دانلود فایل آرشیوی طرح توجیهی تولید ناگت مرغ و ماهی