طرح توجیهی کنسانتره میوه های جنگلی سال 1402 (word+pdf)
- نوشته شده توسط ایمان حبیبی
- دسته: طرحهای کسب و کار صنایع غذایی و دارویی
- بازدید: 597

جهت تهیه طرح توجیهی تولید کنسانتره میوه های جنگلی سال 1402 با برآورد هزینه و درآمد و سود و با گزارش کامفار با ما تماس بگیرید . ضمنا جهت مطالعه در باره صفر تا صد تولید کنسانتره میوه های جنگلی و دانلود طرح تیپ تولید کنسانتره میوه های جنگلی روی لینک آخر صفحه کلیک نمایید.
در طرح توجیهی تولید کنسانتره میوه های جنگلی چه می خوانیم ؟
با مطالعه این بخش شما با طرح توجیهی کنسانتره میوه های جنگلی مانند زغال اخته ، تمشک و زالزالک آشنا خواهید شد . برای تولید کنسانتره آب موجود در یک محلول گرفته می شود . به عنوان مثال برای تولید کنسانتره از یک آبمیوه ، آب موجود در آن گرفته شده و آبمیوه به پودر و یا مایع غلیظ تبدیل شده و کنسانتره تشکیل می شود .
تبدیل میوه ها به کنسانتره میوه سبب کاهش وزن آن ها و در نتیجه حمل و نقل راحت تر آن ها می شود . از طرفی با اضافه کردن کنسانتره میوه به آب ، به راحتی می توان آبمیوه تولید کرد .
زغال اخته یکی از میوه های جنگلی است که به صورت تازه و یا مربا ، کنسرو ، و ... استفاده می شود . زغال اخته حاوی ویتامین های مختلفی بوده و دارای کاربرد غذایی و دارویی می باشد . کنسانتره میوه های جنگلی برای تولید آبمیوه و نوشابه ، تولید ژله ، تولید بستنی میوه ای و تولید پاستیل های میوه ای استفاده می شوند .
محصولات مورد بررسی در طرح توجیهی کنسانتره میوه دارای کد آیسیک 15491510 میباشد . برای واردات کنسانتره زغال اخته ، تمشک و زالزالک باید ماده 16 قانون مواد خوردنی ، آشامیدنی و بهداشتی مصوب سال 1346 رعایت شود .
برای واردات محصول مورد بررسی در طرح توجیهی کنسانتره میوه های جنگلی از شماره تعرفه گمرکی 20094910 استفاده می شود .
همچنین برای تولید کنسانتره میوه باید استاندارد های شماره ، 4656 ، 6268 ، 5528 ، 5514 ، 2615 و 2686 را رعایت شود . برای صادرات محصولات مورد بررسی در طرح توجیهی کنسانتره میوه های جنگلی شرایط خاصی تعریف نشده است .
فرایند تولید که در طرح توجیهی کنسانتره میوه های جنگلی توضیحات کامل آن آمده است شامل مراحل زیر است :
- شستشو
- سورتینگ
- خردکردن
- آبگیری از میوه
- فیلتر مقدماتی
- آروماگیری
- انزیم زنی
- فیلتراسیون
- تغلیظ مرحله اول
- تغلیظ مرحله دوم
- سرد کردن
- بسته بندی
مواد اولیه اشاره شده در طرح توجیهی تولید کنسانتره میوه های جنگلی در ذیل آمده است :
- ولیک
- زازالک
- تمشک
- گیلاس وحشی
- زغال اخته
- بشکه
- آنزیم پکتیاز
ماشین آلات اشاره شده در طرح توجیهی کنسانتره میوه های جنگلی در ذیل آمده است :
- مارپیچ حمل میوه و شستشو
- تسمه نقاله و سورتینگ
- خرد کن
- سیلوی موقت
- دستگاه پرس آبگیری
- فیلتر مجهز به ویبراتور
- آروماگیری
- تانک آنزیم زنی
- اولترافیلتراسیون
- تغلیظ کننده
- مبدل حرارتی
- تهیه کننده و ذخیره کننده کنسانتره
- بسته بندی
- تانک ذخیره
- سردخانه
ساختمان ها و محوطه سازی مورد نیاز که در طرح توجیهی کنسانتره میوه های جنگلی دیده شده به شرح زیر است :
- خاکبرداری و تسطیح
- حصار کشی
- آسفالت و پیاده رو سازی
- ایجاد فضای سبزو روشنائی
- سالن تولید سوله
- انبار ( مواد اولیه )
- انبار ( مواد محصول )
- اداری
- آشپزخانه
- رخت کن و نمازخانه
- سرویس ها
- ساختمان نگهبانی