طرح توجیهی تولید فرنچ فرایز ( سیب زمینی سوخاری نیمه آماده منجمد) سال 1402 (word+pdf)
- نوشته شده توسط ایمان حبیبی
- دسته: طرحهای کسب و کار صنایع غذایی و دارویی
- بازدید: 1283

جهت تهیه طرح توجیهی تولید فرنچ فرایز ( سیب زمینی سوخاری نیمه آماده منجمد) سال 1402 با برآورد هزینه و درآمد و سود و با گزارش کامفار با ما تماس بگیرید . ضمنا جهت مطالعه در باره صفر تا صد تولید فرنچ فرایز ( سیب زمینی سوخاری نیمه آماده منجمد) و دانلود طرح تیپ تولید فرنچ فرایز ( سیب زمینی سوخاری نیمه آماده منجمد) روی لینک آخر صفحه کلیک نمایید.
در طرح توجیهی تولید فرنچ فرایز ( سیب زمینی سوخاری نیمه آماده منجمد) چه می خوانیم ؟
در طرح توجیهی تولید فرنچ فرایز ( سیب زمینی سوخاری نیمه آماده منجمد ) توضیحات کامل در زمینه این محصول ارائه شده است و در این قسمت مختصراً به شرح آن می پردازیم . خلال سيب زميني نيمه آماده منجمد (French Fries) به قطعاتي از سيب زميني با اشكال متفاوت كه مراحل فراوري، نيم پز شدن، خشك شدن، نيم سرخ شدن و انجماد را پشت سر گذاشته اند، گفته مي شود.
فرنچ فرایز هم به عنوان تنقلات استفاده می شود و هم در غذا ها استفاده می شود . از مزایای فرنچ فرایز در صنایع غذایی می توان به کاهش زمان لازم برای پخت غذا اشاره نمود . کد آیسیک خلال سیب زمینی 15132016 و کد آیسیک سیب زمینی منجمد آماده طبخ ( فرنچ فرایز ) 15132021 می باشد .
شماره تعرفه های گمرکی مرتبط با فرنچ فرایز عبارتند از :
- سبزیجات آماده یا محفوظ شده بجز در سرکه یا جوهر سرکه ، یخ زده ، غیر از محصولات مشمول شماره 2006 : 2004
- سیب زمینی : 20041000 با حقوق ورودی 45 درصد
شماره استاندارد های ملی مرتبط با فرنچ فرایز عبارتند از :
- میوه ها و سبزی ها – سیب زمینی پرک و روش های آزمون : 6964
- آئین کار تولید انواع قطعات سیب زمینی سرخ شده در روغن : 3575
کشور های چین ، روسیه ، هند ، اوکراین و ... از عمده تولیدکنندگان فرنچ فرایز هستند . همچنین کشور های آمریکا ، انگلستان ، فرانسه ، ژاپن و ... از عمده مصرف کنندگان فرنچ فرایز می باشند . لینک دانلود طرح توجیهی فرنچ فرایز در انتهای همین صفحه موجود است .
فرایند تولید که در طرح توجیهی فرنچ فرایز ( سیب زمینی سوخاری نیمه آماده منجمد ) توضیحات کامل آن آمده است شامل مراحل زیر است :
- سورتینگ و شستشو
- پوست گیری
- خرد کن
- شستشوی مجدد
- بلانچینگ
- رطوبت گیری
- سرخ کردن
- روغن گیری
- نمک پاشی و ادویه زنی
- بسته بندی
روش آماده سازي فرنچ فرایز بدون روغن: درصورت تمايل داشتن به مصرف كم روغن مي توانيد خلال ها را در فر (يا فرمايكروويو) بدون روغن در مدت زمان كوتاهي آماده نمود و با اضافه كردن چاشني مورد نظر ميل نمائيد .
روش سرخ كردن فرنچ فرایز در روغن: خلال ها بايد به صورت كاملاً منجمد در روغن داغ با دماي 180 درجه سانتي گراد وارد شده و با توجه به دستورالعمل پشت بسته بندي به مدت زمان لازم سرخ شود. بعد از خارج كردن خلال ها از روغن در صورت تمايل مي توان به آن نمك يا ادويه هاي ديگر را اضافه كرد.
مواد اولیه اشاره شده در طرح توجیهی فرنچ فرایز ( سیب زمینی سوخاری نیمه آماده منجمد) در ذیل آمده است :
- سیب زمینی
- روغن
- نمک
- ادویه جات
- سلوفان ساده
- جعبه مقوایی
- کارتن مقوایی
تاسیساتی که برای پیاده سازی این پروژه مورد نیاز است ، عبارتند از :
- تاسیسات سرمایش و گرمایش
- تاسیسات اطفاء حریق
- تاسیسات آب و فاضلاب
نيروی انسانی لازم به منظور اجرای این پروژه شامل موارد زیر است :
- مدیر ارشد
- مدیر واحد ها
- پرسنل تولیدی متخصص
- پرسنل تولیدی ( تکنسین )
- کارگر ماهر
- کارگر ساده
- خدماتی
دانلود فایل ارشیوی طرح توجیهی تولید فرنچ فرایز ( سیب زمینی سوخاری نیمه آماده منجمد)