طرح کسب و کار مرغداری گوشتی سال 1400+ مشاوره + pdf + word

جهت سفارش طرح کسب و کار مرغداری گوشتی ، با اطلاعات مربوط به درآمد و هزینه و سود مرغداری گوشتی ، با ما تماس بگیرید تا مشاوره های لازم به شما داده شود .

 ضمنا طرح کسب و کار مرغداری گوشتی را می توانید از لینک های انتهای همین صفحه و صرفا جهت مطالعات اولیه دانلود نمایید.


معرفی محصول مورد بررسی در طرح کسب و کار مرغداری گوشتی:


روند رو به افزایش جمعیت کشور ایجاب می کند که ، تولیدات متناسب با نیاز های غذایی بهبود و افزایش یابد ، که در این راستا نقش تولیدات گوشت سفید ( و اجرای طرح کسب و کار مرغداری گوشتی) ، بر همگان روشن است . بدیهی است گوشت مرغ به سبب مزیت های فراوانی که دارد به عنوان منابع تامین پروتئین می تواند در کشور مطرح و نیاز عمومی را در این زمینه مرتفع نماید

پروتئین ها و به خصوص گوشت امروزه بخش عمده ای از سبد غذایی خانوار است و در این میان گوشت مرغ نقش به سزایی دارد .امروزه واحدهای مرغداری بسیار بزرگی وجود دارد که ، از جنبه اقتصادی دارای اهمیت زیادی هستند . در حال حاضر صنعت پرورش طیور به اندازه ای گسترش پیدا کرده است که ، گاهی گله های طیور موجود در یک واحد به مرز یک میلیون قطعه می رسد


ابزار مورد نیاز برای اجرای طرح کسب و کار مرغداری گوشتی :


  • آبخوری اولیه
  • آبخوری ثانوی
  • دانخوری اولیه
  • دانخوری ثانوی
  • ترازو قپان
  • بخاری‌
  • تهویه‌
  • تانکر

مواد اولیه مورد نیاز برای اجرای طرح کسب و کار مرغداری گوشتی :


  • مواد پروتئینی : کنجاله، سویا و کنجاله تخم پنبه
  • مواد حیوانی : پودر ماهی و پودر گوشت
  • غلات : جو، سبوس، گندم ، سبوس برنج و ذرت
  • مواد معدنی : پودر استخوان و نمک
  • ویتامین ها : یونجه ، مکمل ویتامینی
  • جوجه

تاثیر پیشرفت های ژنتیکی بر اجرای طرح کسب و کار مرغداری گوشتی :

پیشرفت های ژنتیکی برای صفاتی چون رشد و ضریب تبدیل غذایی درجوجه های گوشتی ، این امکان را فراهم آورده است تا پرنده ها در دوره پرورشی کوتاهتر با وزن بیشتر به کشتارگاه فرستاده شوند و به این ترتیب مدت دوره پرورش که در آن پرنده ها 2 کیلوگرم وزن می گیرند از60 روز به 40 روز کاهش پیدا کرده است


فاکتور های مورد توجه در مدیریت صحیح و اجرای طرح کسب و کار مرغداری گوشتی:

  • تهیه جوجه ها
  • نحوه انتقال جوجه ها
  • آمادگی برای ورود گله
  • قرار دهی جوجه ها
  • مدیریت منابع حرارتی
  • تهویه و کیفیت هوا
  • رطوبت سالن پرورش
  • سیستم نوردهی
  • مدیریت بستر
  • آب و کیفیت آن
  • خوراک جوجه ها
  • تراکم گله

دانلود فایل آرشیوی طرح کسب و کار مرغداری گوشتی