طرح کسب و کار مرغداری گوشتی (جهت مجوز و وام)
- نوشته شده توسط ایمان حبیبی
- دسته: طرحهای کسب و کار کشاورزی و دامپروری
- بازدید: 883

جهت سفارش طرح کسب و کار مرغداری گوشتی ، با اطلاعات مربوط به درآمد و هزینه و سود مرغداری گوشتی ، با ما تماس بگیرید تا مشاوره های لازم به شما داده شود .
ضمنا طرح کسب و کار مرغداری گوشتی را می توانید از لینک های انتهای همین صفحه و صرفا جهت مطالعات اولیه دانلود نمایید.
معرفی محصول مورد بررسی در طرح کسب و کار مرغداری گوشتی:
روند رو به افزایش جمعیت کشور ایجاب می کند که ، تولیدات متناسب با نیاز های غذایی بهبود و افزایش یابد ، که در این راستا نقش تولیدات گوشت سفید ( و اجرای طرح کسب و کار مرغداری گوشتی) ، بر همگان روشن است . بدیهی است گوشت مرغ به سبب مزیت های فراوانی که دارد به عنوان منابع تامین پروتئین می تواند در کشور مطرح و نیاز عمومی را در این زمینه مرتفع نماید
پروتئین ها و به خصوص گوشت امروزه بخش عمده ای از سبد غذایی خانوار است و در این میان گوشت مرغ نقش به سزایی دارد .امروزه واحدهای مرغداری بسیار بزرگی وجود دارد که ، از جنبه اقتصادی دارای اهمیت زیادی هستند . در حال حاضر صنعت پرورش طیور به اندازه ای گسترش پیدا کرده است که ، گاهی گله های طیور موجود در یک واحد به مرز یک میلیون قطعه می رسد
ابزار مورد نیاز برای اجرای طرح کسب و کار مرغداری گوشتی :
- آبخوری اولیه
- آبخوری ثانوی
- دانخوری اولیه
- دانخوری ثانوی
- ترازو قپان
- بخاری
- تهویه
- تانکر
مواد اولیه مورد نیاز برای اجرای طرح کسب و کار مرغداری گوشتی :
- مواد پروتئینی : کنجاله، سویا و کنجاله تخم پنبه
- مواد حیوانی : پودر ماهی و پودر گوشت
- غلات : جو، سبوس، گندم ، سبوس برنج و ذرت
- مواد معدنی : پودر استخوان و نمک
- ویتامین ها : یونجه ، مکمل ویتامینی
- جوجه
تاثیر پیشرفت های ژنتیکی بر اجرای طرح کسب و کار مرغداری گوشتی :
پیشرفت های ژنتیکی برای صفاتی چون رشد و ضریب تبدیل غذایی درجوجه های گوشتی ، این امکان را فراهم آورده است تا پرنده ها در دوره پرورشی کوتاهتر با وزن بیشتر به کشتارگاه فرستاده شوند و به این ترتیب مدت دوره پرورش که در آن پرنده ها 2 کیلوگرم وزن می گیرند از60 روز به 40 روز کاهش پیدا کرده است
فاکتور های مورد توجه در مدیریت صحیح و اجرای طرح کسب و کار مرغداری گوشتی:
- تهیه جوجه ها
- نحوه انتقال جوجه ها
- آمادگی برای ورود گله
- قرار دهی جوجه ها
- مدیریت منابع حرارتی
- تهویه و کیفیت هوا
- رطوبت سالن پرورش
- سیستم نوردهی
- مدیریت بستر
- آب و کیفیت آن
- خوراک جوجه ها
- تراکم گله
دانلود فایل آرشیوی طرح کسب و کار مرغداری گوشتی